Finns det något godare än Moule Marinés dvs vitvinsångade musslor?
Hemma gör vi dem med vitt vin, timjan och charlottenlök.
När vi är på besök i Frankrike måste vi äta musslor minst en gång för att vi ska känna oss nöjda.
Gillar ni musslor?
Pysselblogg med inspiration till smycken, buketter, blomsterarrangemang, kransar och mycket mer.
4 kommentarer:
Jag har ju fortfarande aldrig smakat musslor! Är lite rädd för konsistensen, precis som med sniglar.. Fast sniglar skulle jag nog aldrig smaka även om du skrev ett inlägg om hur gott det var :)
Kram :)
Har aldrig vågat mig på att laga det själv men det kanske kan vara värt att prova?!
Nä blääää... Har smakat en gång o konsistensen var precis som jag misstänkte.. Men jag tycker det ser väldigt lyxigt ut..
KRAM på dig
Neeej!
Jag har faktiskt aldrig smakat..
kommer nog inte att göra heller. Tror jag skulle spy bara av tanken på det där slemmiga....huuuää..jag har svårt för sån där konsistens...
Fast det låter både lyxigt och väldigt romantiskt med musslor...
Men du...Tyra Myra....har du skaffat en ny hund??
Söt var hon i alla fall.
Kram kram
Skicka en kommentar