onsdag 27 juli 2011


Vad hände? Vart försvann sommaren?
Jag saknar ljumna vindar mot min kind och solen i ansiktet.

Jag fyller år snart och i måndags kom det ett stort paket till mig. Expressbud från USA.
Det var älsklingens present till mig som låg i paketet och han "tvingade" mig att öppna det! Där fanns så mycket vackert från Victoria´s secret. Flera vackra bh-ar, trosor, ett linne och en mängd med läppglans. Han är så snäll min man. Tack min älskling.I helgen väntar ett bröllop till. På fredag ska jag göra brudbuketten och tillhörande blommor. Allt ska gå i mörkrött, Black Baccara rosor och i gammelrosa, Faith rosor. Det blir samma klädsel som i helgen, eventuellt kommer jag att byta skorna till ett par sandaler i stället. Det lovas att bli sol på lördag och det hoppas jag innerligt på. I fredags på det andra bröllopet var det så kallt. Jag var glad att jag hade min kofta men borde även tagit en tjockare sjal med mig.

Det var en mycket trevlig bröllopsfest vi var på. Fick träffa många av Mickes Belgiska släktingar och det var intressant att se hur det går till i kyrkan och hur man håller bröllopsfesten efteråt. Det var stora blomsterarrangemang i kyrkan som sedan togs med till bröllopsfesten. Borden vi satt vid till middag var smyckade med olika blomsterarrangemang men i samma tema. Ska få bilder på alla arrangemang så de kommer att komma här på bloggen. Inga tal hölls på festen mer än att brudgummen sa några ord. Tydligen är det vanligt att man väljer bort tal på festen. Jag tycker det är lite synd för det blir ett trevligt avbrott i ätandet.

Vad tycker ni? Tal eller inte tal på en bröllopsfest?1 kommentar:

Viveca sa...

Längtar också efter sol och värme! Har ju inte ens hunnit bada i havet i år... När det gäller tal på bröllop gillar jag det också, men helst då tal som kommer från hjärtat :)
Kram!