fredag 29 juli 2011

Farligt att gå på bröllop

Det är farligt att gå på bröllop, risken är att man blir bjuden på ett till. Så blev det när vi var i Belgien. Nu höst ska en annan av Mickes kusiner gifta sig i Beligen och han tycker att eftersom vi kom nu till bröllopet så måste vi komma till hans i höst. Det där hade vi inte riktigt räknat med och jag tror faktiskt att jag hellre vill åka någonstans där värmen är. Dessutom försvann mycket pengar bara på de tre dagarna vi var där. Flygbiljett, mat, hyrbil och dyr bröllopspresent.


Om vi ska på bröllopet i höst måste jag köpa en ny klänning. Hittade denna ljuvliga klänning på MANGO. Den påminner om min som jag hade på mig på bröllopet i helgen i modellen men färgen är annan och mer höstig. Väldigt vacker.

I dag är det brudbukett och brudblommor som gäller. En vän till Micke gifter sig i helgen och jag har fått äran att göra brudbuketten. Sitter här och laddar med min morgonsmoothie och ska strax bege mig för mitt uppdrag!

Jag hoppas ni alla får en underbar fredag och helg!
3 kommentarer:

Sofie sa...

Vad fin klänningen från Mango är! Lycka till med brudbuketten, hoppas det blir ett roligt bröllop!

Elisa Day sa...

Vilken vacker klänning! Hoppas du tog en bild på buketten du gjorde, är säker på att den är jättevacker. Hoppas du har det bra, saknar dig! Kramar

Viveca sa...

Har totalt missat det här inlägget och den vackra klänningen! Så ni har varit i Belgien på bröllop??? Jag hänger inte riktigt med i svängarna! Den här klänningen är verkligen underbar! Inte ofta man får tillfälle att använda så vackra långklänningar, så hoppas det blir av att ni åker iväg. Vill ju se en outfitbild av dig i den!!! Förresten, inte vanligt med klädkod "långklänning" på bröllop. Måste vara riktigt "fina" bröllop ni är bjudna till?!

Kram!