måndag 17 september 2012

Äpplen


Hösten har kommit med stormsteg. I bland visar solen sig och det är underbart. I går sken solen en stund på eftermiddagen och jag var och fikade hos en vän i hennes trädgård. Riktigt skönt till solen gick och gömde sig bakom molnen. Envist satt vi kvar men tjocka filtar fick åka fram. Insvepta i dem var det mysigt. 

Det är snart dags att plocka in mina växter som har bott på balkongen i sommar. Mina tomater tycks inte bli mogna. Tomatplantan har verkligen växt i år och det dinglar av många tomaterna på grenarna men de är vackert gröna. Inlagda gröna tomater kanske det får bli? ;)


Ovan en vild sensommarbukett med vackra äpplen, rosor, prärieklocka, stjärnflocka, hortensia och germini!

Jag hoppas ni alla får en underbar vecka!


1 kommentar:

Malin sa...

Hej!
Trevligt att höra från dig! =)
Tack allt är bra. Jobbar på och så mycket mer än så hinner man tyvärr inte göra.. Kommer dock få gå ner i procent pga sparkrav. Har ju bara ett vikariat så då kan de passa på att dra av på mitt schema. Lite fult kan man tycka, men så är det. Det är ett jobb iaf! =) Du gör så himla mycket fina arrangemang på ditt jobb, man blir ju alldeles salig när man ser bilderna. Och nu är ju hösten här, vilket jag älskar. Alla fina färger ute, och att kunna tända alla ljus inne igen är såå mysigt. Önskar dig en finfin vecka! Må gott! Stora kramen//Malin