söndag 8 februari 2009

Pärl-kaos







Det har skett en gång förrut och det har hänt igen. Min låda med alla pärlor tog ett skutt från soffan och hamnade upp och ner och pärlor i alla regnbågens färger hoppade som galna runt på golvet. Ikväll blir det att sortera alla pärlor framför tvn. Det blev ett armand igår iallafall med sötvattenspärlor i bruna nyanser, rosenkvarts och lite blandade löv.





TREVLIG SÖNDAG!
KRAM JOHANNA





5 kommentarer:

Elisa Day sa...

Vilket vackert armband du har gjort! Lät jobbigt att sortera pärlor. Längtar också efter solen, här det vräkt ner snö i fem dagar nu. Tror det snart kommit en halveter snö på dom dagarna. Kram

Viveca sa...

Jättefint armband! Gillar färgkombinationen, men du vet ju att det är "jag" ;)
Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Jag håller helt med dig! Man blir genast på gott humör så snart solen visar sig. Och jag har dessutom fått en hel eftermiddag helt för mig själv och körde på en låååång loppisrunda i bygden. Så härligt!! Det kommer jag leva länge på. Så skönt att vara helt själv också - det är jag nästan aldrig.

Superfint armband du har gjort! Det måste vara jättemycket jobb med ett sådant.

Kram Jenny

UllaCarin och Bo sa...

Hjälp, fasar för att detta ska hända mina pärlor. Det är väl okey att plocka upp de större pärlorna men alla småttiga minipärlor skulle bli hysteriskt jobbigt.
Kanonfint armband - funderar på att göra något liknande när jag någon gång får tid. Din hjärtan gillar jag skarpt, har faktiskt försökt göra något liknande efter att ha sett dom på din blogg.

AnnCathrine sa...

Jättesnyggt rasselarmband! Fina färger. Jag gillar rassel...