måndag 14 maj 2012

Krukor och hus!


Trevliga krukor från Green Gate hittar du hos Himmelfryd. De finns kommer i ett set om två storlekar och de finns i både grått och vitt. Jag hade gärna haft de grå ute på balkongen med kryddor i!
Det har inte varit något vidare balkongväder de senaste dagarna. Jag har dessutom jobbat men det är alltid mysigt att sitta där ute en stund på kvällen och höra fåglarna kvittra. 

Vi ska titta på två hus har jag bestämt. Det blir så att jag och pappa får titta på det ena (då Micke jobbar den dagen då det är visning) och Micke och pappa får titta på det andra (då jag jobbar den dagen då det är visning). De ser helt okej ut på bilderna men jag har varit med om detta förr. När man kommer dit så blir man besviken. Min väninnas hus ska snart ut på försäljning. Något finare hus är nog svårt att hitta. Micke är kär i det, jag är kär i det. Trädgården är lummig och perfekt. Men, vi har inte pengarna. Vi är "fattiga" och har inte råd med ett sådant hus. I bland blir jag lite ledsen på mig själv att jag har valt detta yrke som jag har när jag faktiskt hade ett bra jobb som gav bra pengar. Jag är egentligen ingenjör och har bland annat jobbat som konstruktör för Barsebäck. Men jag trivdes inte, jag satt för mycket framför datorn. Min kreativitet dog. Så jag är nog lyckligare så här fast kroppen är sliten och plånboken är tom.

1 kommentar:

Malin sa...

Åh vad fina de gråa krukorna var. Vill också ha dem.. =)

Hoppas att husen är nåt att ha. Det brukar ju vara som du säger, att bilderna ser bra ut men när man väl kommer dit så kan det vara nästan tvärtom..

Visst är det så, att hellre trivas med sitt jobb o tjäna lite mindre än att vantrivas och få höög lön.. Pengar är ju inte allt, säger dom... =)

Kraam!!