onsdag 29 februari 2012


En blomnyhet för i år i handeln är bland annat Saintpaulia Bells. Söta små lila/blå klockor. Min farmor fyller snart och den borde bli en perfekt present till henne. Jag hoppas den finns att få tag på. Får ta och ringa vår krukväxt leverantör idag och kolla. Två till farmor och så ska jag köpa en till mig själv! Jag tycker faktiskt den är riktigt söt!

Bilden är lånad från Floradania


Har svårt att skriva idag, armarna och mina händer vill inte riktigt lyda. De skakar och darrar. Var och tränade igår, ett boxpass. Har inte tränat på evigheter och det märktes. Mina armar till sparrisar fick sig verkligen en omgång. De var så trötta av mjölksyra under passet att det skakade så att jag hade svårt att få i mig vatten från vattenflaskan. Någon direkt träningsvärk har jag inte idag och det är skönt. Till på köpet fick jag dock en hel drös med blåmärken så idag är det långärmad tröja som gäller på jobb!

Ta hand om er!2 kommentarer:

Frida sa...

Har en vit sådan. Köpt hos min lokala blomsteraffär. Är tydligen en blandning mellan St Paula och släktingen (tror jag) Streptocarpus. Ganska torkvänlig och bra :)

Malin sa...

Åh vilken söt! Skulle passa perfekt på mitt vardagsrumsbord..det mesta går i lila i vardagsrummet. =)
Köpte en krokus igår, liite vår vill man ta in nu när den nalkas.

Hoppas armarna känns bättre snart! <3

Kramis!