tisdag 18 oktober 2011

Ugli!


För något år sen hittade jag en frukt i butiken som heter Ugli. Jag gillade den men tydligen ingen annan eftersom jag har inte sett den någonsin i någon butik igen. Jag sparade kärnorna och lyckades få tre av dem att gro. Två plantor har dött men en lever än. I år har den verkligen trivts på balkongen och blivit stor och fin! Lycka!

2 kommentarer:

Sallys hus sa...

Hej Johanna!

Vad många inlägg jag missat medans jag varit borta...
DIna kransar är heeelt underbara. Så fint med kastanjerna och riset så där och tänk att man kan göra kransar av silvernjurvinda...det had ejag ingen aning om....;)
Bilderna på Ayla är helt bedårande...och jag förstår dig....jag har också svårt att se att jag skulle kunna skaffa en nu hund efter Sally....hon är så speciell....fast å andra sidan är väl kasnke alla hundar speciella på sitt eget lilla vis. Jag har ju turen att kunna ha henne med på jobbet. Hon tycker nog inte det är så jätte kul men hon är ju åtminstonde inte ensam hemma. Hon ligger mest på mitt skrivbord o kikar ut genom fönstret. Jag tycker det är bra för tack vare henne måste jag ju ta pauser och gå ut o andas friskluft.
Ja om du har möjlighet...åk till Gûas fina butik...den är mer än väl värd ett besök.
Kram Katarina

Huset på landet sa...

Jag har inte hört talas om Ugli förr, så det är nog inget som funnits i mataffärerna hos oss heller.
Hoppas att det kommer frukt nån gång på din planta!

Lycka till i utlottningen!

Kram, Nicole