måndag 10 oktober 2011

Piffa upp ditt loppisfynd!

Tänk vad lite färg kan göra! Härlig glad lampa fick man med hjälp av lite sprayfärg. Från trist brun till glad och grön. Inspiration från BOLIGmagasinet.Jag hoppas ni alla mår bra där ute. Det är många som är sjuka nu och jag har fått min beskärda del av det. Jag förväntar mig nu att vara frisk resten av hösten och vintern.

Ta hand om er där ute!


Ps. Pappa vann du inte någon liknande lampa hos Nunnorna? Ds
2 kommentarer:

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig
För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Sallys hus sa...

Hej hej!
Ja med färg kan man åstakomma mycket..;)
Jisses vad du varit sjuk länge...jag är bara inne på 2:a veckan än så länge. Man får ju så himla dåligt samvete när man är hemma från jobbet.
Men du vad mysigt det lät med New York resan..
Jag har aldrig varit där men det lät lockande. Vad mycket ni hann göra! Underbara bilder!
Kram Katarina