tisdag 11 oktober 2011

Hallå!?
Hej! Allt bra med er alla?!
Jag är lite nyfiken om jag bara bloggar för mig själv eller om det finns någon där ute som läser min blogg?! Jag tittar runt mycket på andra bloggar och lämnar mina avtryck men får väldigt sällan några kommentarer tillbaks. Ni som tittar in här, är det något ni vill ha mer av? Vad gillar ni att läsa här?! Vad får er att komma åter och läsa? Har ni något tips på hur jag lockar mer läsare till mig?!

Tacksam för er hjälp! :)

11 kommentarer:

Margareta sa...

Hej! Tittar också runt hos andra, men är väl också lite dålig att lämna avtryck.
Jag gillar blommor så det vill jag gärna ha lite mer av annars så har du en väldigt trevlig blogg som jag följer.
Kram

Pia sa...

Jag kikar in varje dag, ibland två gånger.. Men hinner inte alltid skriva ngt pga en 2åring som kräver uppmärksamhet. Jag älskar dina pyssel, blomsterarrangemang o smycken o att läsa om dig såklart!
Kram på dig!
/Pia

Ph sa...

Jag tittar varje gång du har skrivit! :) Men jag kan bli bättre på att lämna kommentar... ;)
Kram i höstkylan!

Sofies Stiltje sa...

Hej! Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig så jag hittade hit :) Jag har inte hunnit titta så mycket i din blogg ännu men jag ser att du gör fantastiskt söta keramikberlocker! Blev verkligen förtjust i den med blå blommor.

Allmänna tips kring vad som kan locka fler läsare kan vara stora bilder, uppdatera ofta och nischa sig (i ditt fall kanske blommor?).

Lycka till :)
Hit kommer jag igen, jag tycker du verkar ha en jättefin blogg!

Kram, Sofie

Mathilda sa...

Jag läser! Men lämnar avtryck ibland.
:)

Du är duktig på blomsterarrangemang - kul att läsa, se bilder och få inspiration!

Sallys hus sa...

Hej Johanna!

Vilken underbar bild!
Hmm...
Jag hittade ju från början till dig tacka vare lilla Ayla...jag dras till alla bloggar som har Wesites..ganska naturligt kanske.

Annars läser ju mest inredningsbloggar och främst dem som har samma stil eller liknande den jag själv har...jag älskar mycket bilder.
Eftersom man inte har obegränsat med tid följer jag ett fåtal andra bloggar däribland din..;)
Jag gillar din blandning. Blommor, resor, inköpstips,inredning, hundar mm..
Om jag fick önska så skulle jag gärna vilja ha fler inlägg om dina vackra buketter och även hur du gör dem. Jag älskar själv att göra buketter men kan absolut inget alls...så då är bloggarna en toppen skola...;)

Jag brukar nästan alltid kommentera så fort jag är inne på någons blogg...ibland bloggar jag varje dag ibland sätter jag inte ens på datorn på flera dagar. Därför missar man ju ibland en del inlägg...men jag har bestämt mig för att då får det vara så...jag bloggra ju för min skull och det ska bara vara roligt...inte kravfyllt...

Jag vet inte hur man ska locka till sig fler läsare...men klart är nog att man måste kommentera hos andra så att de hittar till en.

Jag vet inte vilken typ av bloggar du själv läser men eftersom du bloggar om flera olika saker kan du ju söka dig till andra som ex. tillverkar smycken, älskar blommor, mm...
I alla fall tycker inte jag du ska ändra något...jag gillar din blogg som den är..;)
Kram Katarina

Anonym sa...

Läser din blogg och gillar din blandning av blommor, inredning, tips mm. =)
Sofie

Elisa Day sa...

Jag läser alla dina inlägg, men har varit dålig på att skriva kommentarer på sistone. Jag gillar din blandning av det du skapar och dina tips. Kram

Anonym sa...

Jag läser minsann. Vet hur det är! Det är kul att få kommentarer. Men ändå är ja dålig på att skriva såna.
Älskar ju pyssel i inredning så din blogg är perfekt!

Malin sa...

Hej Johanna!
Jag läser fortfarande din blogg, men det var längesen jag kommenterade! :( Dålig på att göra sånt..
Hoppas du har det bra!! =)
Kram Malin

Moa sa...

Har precis hittat dig.. ser fint ut här och jag kommer gärna tillbaka gillar din blandning av olika saker.. =).. Ha det gott.. Moa