onsdag 7 september 2011

Höst inspiration
Höst inspiration från House Doctor. Jag älskar ljusstaken dekorerad med lärkträdskvistar. Så enkelt och så snyggt att ändra om en enkel ljusstake med naturens material. Lärkträd är så vackra och jag brukar alltid ge mig ut när det har varit någon riktigt blåsig höstdag för att plocka geanar och kottar som har blåst av från något lärkträd. Fint i alla höst och vinterarrangemang och hittar jag några riktigt fina, stora exemplar hamnar de i en av mina stora vaser. Fint att hänga julgranspynt i om man inte vill ha en gran hemma.

Jag gillar den här lilla kvisten på pinne. Jag vet inte riktigt vad den är gjord i men misstänker metall. Det har varit så inne med smyckesträd och den här inspirerar till att göra sin egen av naturens material. Ut och hämta en fin gren/pinne som man fäster på en botten och vol á ett smyckesträd eller en vacker dekoration.1 kommentar:

Viveca sa...

Ja, det finns så mycket "höstigt" som är vacker. På något sätt känns de lugna färgerna så rogivande och ger mysfaktor, vare sig det gäller kläder eller inredning... Kom på idag hur snyggt jag tycker att det är med tjocka, stickade grå och vita leggings, tex.. En bagatell, men ändå :)
Kram