torsdag 11 november 2010

Cykeltur

Min lilla vän


Vår lille vän skrämde oss rejält idag. Hon har haft svårt att andas, kroppen har skakat, det har kommit vätska här och där, ingen aptit har hon haft och hon har knappt orkat röra sig. Jag hoppades på infektion långt där inne och att det inte var cancern som hade tagit ett hårdare grepp om hennes lilla kropp. Veterinären misstänkte eventuellt vatten i båda lungorna. Innan veterinären så tog vi en skön cykeltur. Hon låg där och njöt och hon andades faktiskt lättare och skakningarna upphörde tillfälligt.

Hos veterinären togs röntgen bilder på lungorna. De var mer eller mindre oförändrade sen sist. Förhoppningsvis är det en infektion och nu ska hon äta medicin i två veckor. Hon är så trött och matt. Febern är hög och hon skakar nästan hela tiden. Hon föll i hop när hon skulle ut och kissa nu i kväll. Jag hoppas att hon blir bättre. Jag hoppas verkligen det. Det är inte dags att säga hejdå än!


7 kommentarer:

Lotta sa...

Men lilla stackarn! Jag håller tummarna för att hon blir bättre snart! Kram

Pia sa...

Tänker på er!! Lilla söta Ayla! Hoppas hon blir bättre! Kram

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Johanna,
Hoppas din lilla vän kryar på sig!
Kram Ingrid

Viveca sa...

Så jobbigt för er allihop. Skönt för henne att hon har en kärleksfull familj omkring sig, söta lilla Ayla...

Kramar i massor!

Anonym sa...

febern har börjat sjunka
2010-11-12 16.00 var den 39,6
Husse

Elisa Day sa...

Söta, söta Ayla! Hon är så söt i cykelkorgen. Skickar henne en massa energi. Kramar

Min vrå... sa...

Stackars liten! Hoppas att han kryar på sig snart! Vet precis hur det känns när ens djur blir dåligt och ens vanmakt att inte kunna förstå vad som är fel. Har själv 2 små vovvar som är mina ögonstenar.
Krya på dig lilla voffsingen!