onsdag 13 februari 2013

SemesterPrecis hemkommen efter en solig semester. Vilket äventyr säger jag bara på både gott och ont. St Martin en intressant ö i Karibien. Fantastiskt vackra stränder och vackert hav. Många fina platser att snorkla på och se fantastiska fiskar. Vi har simmat med en vacker sköldpadda och sett djur som leguaner, kolibris, pelikaner, suger-birds(små söta fåglar som fullkomligt älskar socker), rocka mm. Vi har sett hur bananer växer och kokosnötter och jag har sett fantastiska exemplar av både palmer och växter. Vi har varit på dagsutflykter och bland annat besökt St Barths.

Kommer vi att återvända hit? Nej, troligtvis inte. Dyr ö både gällande boende, mat och utflykter. Plånboken ekar tom. En rätt smutsig ö och folks mentalitet är slö. Du får endast service om du slänger pengar efter dem annars är den så gott som lika med noll. Vill du komma hit så finner jag den franska delen av ön mer gästvänligt och mer vacker. På den Franska delen bodde vi på Radisson, bilderna är där i från och där var det fint, rent och servicen var bra, vilket du också fick betala för! ;)

Jag är inte bara en, utan många erfarenheter rikare! Summa summaraum så har vi haft extrem otur och vår semester började på värsta tänkbara sätt men vi har tagit igenom oss alla hinder tillsammans och att få simma med en sköldpadda i ett fantastiskt vackert hav med underbara fiskar uppväger allt dåligt! Nu är det jobb som gäller! Alla hjärtans dag stundar!

Sköt om er!1 kommentar:

Evelina sa...

Tråkigt att det började dåligt, men vilken lycka att få simma med en havssköldpadda!! Tråkigt att det var så dyrt och att service inte kom naturligt.
Välkomna hem till kylan i varje fall! Kramar