tisdag 28 augusti 2012

Min fina dag i bilder!


Min dag, min födelsedag började med en sjungande ballong och en fin present, en spa dag på Torekov Hotell med övernattning.  Först tog tog Micke mig till hamnen i Torekov på lunch. Vi äter alltid på Fiskhuset i Torekov när vi är där. God mat till bra pris!När vi kom fram till hotellet så väntade ännu en present. En Mulberry väska. Vilken överraskning! Han är bra min man. Han hade verkligen lyssnat på mina önskemål vad det gällde en ny väska. Jag ville ha en i svart, som inte var för stor, som man kan ha med axelrem eller hålla i handen. Den jag fick är perfekt!


Jag fick två sköna behandlingar, en ansiktsbehandling och en kroppsbehandling. Vi hade verkligen tur med vädret när vi var där. Solen var framme så mellan behandlingarna låg vi och slappade vid poolen. 

På kvällen var det sedan grillbuffé på hotellet. Så mycket god mat. Helt otroligt gott. Jag rekommenderar verkligen deras grillbuffé. Jag som inte tåler mjölk hade mycket att välja mellan och jag fick efterrätt anpassad efter mig, otroligt god sorbet i olika smaker.
Dagen efter började med en god frukostbuffé. Även här fanns det mycket för mig att välja mellan att äta. Tummen upp!
På vägen hem så lunchade vi på Café Utsikten. Ett café uppe på Hallandsåsen med fantastisk utsikt. Här åt vi världens godaste räksmörgås och njöt av utsikten. 

Tack älskling för en alldeles fantastisk födelsedag! 
1 kommentar:

Malin sa...

Vad fin du är Johanna! Vilken härlig dag. Jag blev riktigt sugen på mattallriken där.