tisdag 12 juni 2012

Sol gör en glad!

Sol! Vem älskar inte sol? Det behöver inte vara super varmt men bara vi har sol så blir jag mycket gladare, och jag tror många med mig blir det med. Tyra älskar att vara ute när solen skiner. Hemma hos oss i lägenheten har hon hittat sitt favoritställe ute på balkongen. Uppe på vårt balkongbord når solen strålar henne och hon ligger där och myser. Här om dagen när hon var här hade jag balkongdörren öppen och fick höra ett brak utifrån balkongen. Då hade hon lyckats hoppa upp på bordet men hade råkat dra med sig lite saker på vägen. Lilla Emil, älskar också sol. Jag var hos pappa här om dagen när solen sken och råkade somna på gräsmattan i solens strålar medan jag läste. När jag vaknade sov Emil tätt inpå mig på den ena sidan och Tyra låg på den andra sidan om mig. Båda sov gott båda två.

En annan som fullkomligt älskade sol var min vän Ayla. Jag saknar min kompis. Den bästa vännen man kunde ha! 4 kommentarer:

Malin sa...

Här lyser solen just nu, efter en riktig ruskig regnskur! =) Tack för din peppkommentar på mig blogg. Det värmer!! Jo visst är det svårt ibland att låta bli godsakerna. Men jag försöker numer att baka nyttigare varianter utav bakverk.. Till exempel minijordgubbsmuffinsarna som jag la ut recept på, ÄLSKAR jag!! =)
Stor kram till dig!! <3

Sallys hus sa...

Hej hej Johanna!
Men ååå så mysigt det låter..;)
Å vilka fina bilder du tagit..

Vår lilla buse älskar också sol o värme. När vi sätter på infravärmen i uterummet lägger hon sig nära nära... Vi blir nästan rädda att hon ska ta eld.
Förstår att du saknar fina Ayla...jag vill inte ens tänka på att Sally skulle försvinna...:(

Kram o ha en fortsatt fin vecka!
Katarina

monicas frizon sa...

Kram

monicas frizon sa...

Kram