fredag 22 juni 2012

Midsommarafton!


I dag är det midsommarafton! Ska strax iväg till jobb och senare idag väntar midsommarfirande hos vänner. Sol i resten av landet men regn i Skåne.

Jag har då lyckats få nässelutslag över mer eller mindre hela kroppen. Jag är röd som en tomat men det ser faktiskt mer ut som jag har varit ute i solen för länge vilket känns helt okej. Det kliar lite men det kan jag leva med. Jag proppar mig full med allergitabletter. Föra året fick jag en svår allergisk reaktion då jag fick nässelutslag men då även huvudet svullnande upp till dubbel storlek. Det har jag klarat mig från denna gången. Man ska undvika alkohol en vecka efter nässelutslag och även undvika skaldjur. Det blir alltså inte något vin för min del idag, inte ens ett glas. 

Nej nu ska jag förbereda min efterrätt för idag. Tänker inte ens titta åt jordgubbar vilka är de onda i detta drama. Det konstiga är att jag klarar av att äta jordgubbar ibland utan någon reaktion, ibland blir det lite kli och ibland blir det katastrof. Kan det bero på vilken sort det är eller hur pigg kroppen är? I vilket fall som helst så blir det inga jordgubbar mer för mig, någonsin. 

Hoppas ni får en underbar midsommar!


2 kommentarer:

Viveca sa...

Glad midsommar på er! Ska bli regn i Halland med, tyvärr. Svårt att tro efter det underbara vädret vi hade igår! Kram!

Malin sa...

Hoppas verkligen att du slipper nåt mer nu.. Nässelutslag kan vara nog så jobbiga.
Önskar även dig en fin midsommar och hoppas att desserten du ska göra blir riktigt mumsig!

Stor Kram