torsdag 19 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!


Foto: © UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Bloggkampanjen tillsammans med Apotek Hjärtat är en del av vår årliga kampanj ”För varenda unge”. Under en månad anstränger vi oss lite extra för att värva nya Världsföräldrar.


1 kommentar:

Sallys hus sa...

Hej Johanna!
Vilken fin gest...jag ska absolut klicka in där någon dag nästa vecka...
Jag har varot världsförälder i några år nu...det är helt otroligt att 100 kr i månaden kan göra så mycket...

Du det där med din arm lät inte bra..Jag tycker det låter osm om du behöver vila lite längre än en dag.
Det kan ju vara nerver som är i kläm....jag översnsträngde min arm då jag hade syateljé...kunde inte röra den och det strålade o stack.
Då gick jag till en massör som är utbildad kinesiolog...triggipunkter...
efter att antal behandlingar blev armen som ny igen...knutorna satt bak i skulderbladet...
Ta hand om dig!
Kram Katarina (Sally hälsar med en blöt puss)