onsdag 18 januari 2012

Tips på resa!?Micke och jag funderar på att ta en liten minisemester. Han har några dagar ledigt i rad och jag kan jobba mer innan och efter resan och passa på att ta lite ledigt tillsammans. Vi kommer att kunna vara lediga 4-5 dagar. Vi funderar på att resa till Island och jag tänkte höra om någon har varit där och har några tips vad man ska göra där? Vi är dock rädda för att det är väldigt mörkt där just nu! Vi försökt få fram information om antal soltimmar som de har nu och informationen vi har fått tag i skiljer sig väldigt mycket åt. Kanske någon annan har tips på något annat resmål som är värt och besökas och hinns med på några dagar!? Tar tacksam emot alla tips!

Ovanför, utsikt över New York från Top of The Rock! Längst ner i mitten ute i vattnet ser ni en liten, liten Frihetsgudinna.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du får väl rådfråga lillasyster om Italien.
Hälsningar
Pappa

Hanna sa...

Prag är fantastiskt. Helst på våren o hösten.

Pia sa...

ROM såklart!!!!
Kram Pia

Malin sa...

Håller med föregående talare: ROM!! Eller Italien över huvud taget! =D

Kram!

Elisa Day sa...

Barcelona! Kram

Anonym sa...

Hej Johanna!

Vi har varit på Island och var där i månaden mars. Vi fick uppleva riktig vinter med massor av snö och is. Vädret kan skifta lika fort som en islandshäst blinkar dock... ;) Om ni vill uppleva natur och utomhus aktiviteter då är Island perfekt. Vi var bl a ute och vandrade på en glaciär! Hur ofta gör man sånt?! ;) Annars kan jag rekommendera Madrid där vi firade in det nya året 2012. En jättetrevlig storstad, över förväntan! :) Vi fick vårkänslor då temperaturen steg över 12 grader om eftermiddagarna och solen var uppe till kl 18-19 om kvällarna.

Kram din kollega och globetrottern

Lotta

Viveca sa...

Jag tycker absolut att du ska kontakta mor min eller hennes man Gunnar (han finns på Facebook)!!! Han kommer ju från Island och vet en hel del. De har varit där på semester tillsammans också och har åkt runt och sett mycket! Tips, alltså!
Kram!