fredag 4 februari 2011

En vecka


Jag är så envis så jag förstår inte att jag är sjuk ibland. Jag började må knasigt förra torsdagen men inte reagerade jag då. Jag trodde bara jag var trött och jag tog till och med en power walk i helgen. Men när jag sedan kom hem och tog min feber och den landade på 40 grader insåg jag att jag nog var sjuk. Både Micke och jag har varit sjuka här hemma i influensa. Det har blivit mycket sömn och mycket tv-tittande. I dag är den första dagen jag orkar vara uppe lite längre stunder. Jag har planerat att vara tillbaks på jobb i morgon då jag ska stå och ha växtdemo i dagarna två.

Lilla tuss är hemma hos oss idag. Pappa har fått ha henne nu när vi har varit sjuka. Den lilla damen, fast hon är gammal kräver uppmärksamhet och promenader. I dag måste jag börja röra på mig och då passar det bra att hon tvingar ut en på korta rundor.

Nu blir det vila igen! Jag hoppas ni alla får en fin helg!

3 kommentarer:

Elisa Day sa...

Hoppas ni mår bättre snart! Vilka söta bilder på sötnosen. Kram

Karin sa...

Du har jätte fina smycken, låt mig fundera på saken. Jag fyller väl år nånggång eller något annat jag behöver uppvaktas för...
Söt vovve, det är tur vi har dessa hundar som lockar ut oss i ur och skur. Men jag har ju verkligen lärt mig vad hundväder innebär. Vissa dagar är vi inte många som går ut och går.
Hoppas på ett snart tillfrisknande och en trevlig helg!
Kramar

katarina sa...

Hallå där!

hoppas ni är friska nu..;)
Känner mig också lite smårisig...
Vi har ju turen att bo på landet så jag kan sätta mig på altantrappen så rusar Sally omkring som ett jehu....så min lilla dam får röra på sig utan promenad idag.
Vilka söta bilder du visar..;)
Kram Katarina