söndag 5 juni 2011

Veckans fototriss

Rött Vitt Blått


Veckans fototriss är rött, vitt och blått, färgerna i Kroatiens flagga. Den bästa fototrissen vinner ett fantastisk presentkort på 3000 kr hos SOLRESOR till härligt resmål. Jag hade använt mitt presentkort till en fantastisk resa till ITALIEN. Förra året när Micke och jag var i Frankrike åkte vi till Italien över dagen och jag vill inget hellre att få möjligheten att åka dit igen och semestra på riktigt :)

Jag har valt idag tre vackra bilder från samma ställe, på himlen, men tagna vid olika tillfällen. En himmel kan skifta färg, från nästan vitt till klaraste blå.
En vacker kväll med vacker röd/lila solnedgång - min röda bildEn mulen dag med fantastiskt ljus med en grå himmel som skiftar mot vitt - min vita bild.En solig dag med en klarblå himmel - min blå bild.
7 kommentarer:

Ph sa...

Nejnejnej, Rött-vitt-blått är färgerna på den finfina holländska flaggan! Kroatien har ju rött-vitt-blått-och-lite-rutigt-i-mitten. ;)
Kram!

Anneli - A'la Foto sa...

Den grå bilden i mitten är härlig...känns evig och detta till trots att jag inte gillar grå bilder vanligtvis men himlen är så läcker!
Den rosa himlen är också vacker men den sista passar bäst till temat så det blir min favorit! :O))

Ha en skön kväll!

Kicki sa...

Mycket vacker triss!

lena-borjesson sa...

Vackert skådespel fotat på himlen

Karin sa...

Visst är moder jord och vår natur - FANTASTISK!
Man vill bara ha mer...
...och det kan vi ju få:)

Kramar

Axart sa...

Läckra himlar!

Ha en bra kväll/AX

Jah Hollis sa...

Snyggt uttänkt och fotad triss.