måndag 21 april 2014

Hawaii - Oahu



För några veckor sen tog vi och drog till Hawaii. Vi hade hoppats på många fina soliga dagar men tyvärr öste regnet ner för det mesta. Jag som är riktigt frusen av mig gick mest klädd i jeans och kofta. Vi badade bara i havet en gång, sista dagen när det regnade. Vi var tvungna. Vi kunde inte ha åkt hela vägen dit och inte ha badat en enda gång. Dock ångrade vi oss att vi inte hade snorklat fler gånger fast vädret var dåligt för vilket fantastiskt snorkelvatten de har!!  Man behövde inte gå många steg ut i havet innan man kunde se de mest fantastiska fiskar och koraller. Magiskt. Och jag med min radar för sköldpaddor fick simma med den mest vackraste sköldpadda jag någonsin sett. Detta gjorde hela resan för mig! Det bästa Micke tyckte var på resan var att träffa Alfonso Riberio dvs Carlton från Fresh Prince of Bel-Air. Under vår vistelse där var vi och shoppade (när det öste ner som värst), vi var på Pearl Harbor, vi var och vandrade och gick upp på Diamond Head som är  en vulkanisk krater, vi var på Zoo, vi var ute på havet för att spana efter valar (som vi även hade turen att se från vårt hotell), vi besökte Dole och deras ananas plantage, vi flög helikopter och mycket mer. Hawaii är magiskt vackert, jag kan förstå att de har spelat in många filmer här, och kanske återvänder vi igen. Då hoppas jag på finare väder och mer snorkling.  






















Kram Johanna

söndag 20 april 2014

Glad påsk!



Vilket underbart väder påsken bjuder på. Såg ni den fantastiska solnedgången igår? Jag och Tyra tog en långpromenad i det sköna kvällsvädret. Det var bara vi och alla djur som var ute, resten av världen satt nog inne och firade påsk. 

Idag ser vädret att bli lika fint. Jag ska jobba och det gjorde jag igår med. Dock misströstar jag inte. Vi går mot varmare tider och fler fina dagar med sol kommer att komma! Snart är sommaren här. I morgon är jag ledig och då ska jag ta och städa på balkongen för kommande fina dagar. 




Trevlig påsk på er!

Kram Johanna